Trei persoane s-au înecat în staţiunile de pe litoral

Val de tragedii pe litoral. Trei persoane au murit marţi, înecate în staţiunile de pe malul mării. Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest sezon estival după ce s-au avântat în mare a ajuns la 20, potrivit ISU "Dobrogea".

21 aug. 2018, 07:37
Trei persoane s-au înecat în staţiunile de pe litoral

UPDATE: Un bărbat a murit în urmă cu puţin timp în Mamaia, după ce a fost scos din valuri în stop cardio respirator.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa a intervenit pe Plaja Palm Beach, din staţiunea Olimp, pentru resuscitarea unui tânăr 18 ani adus la mal de salvamari, în jurul orei 9. 24, a informat purtătoarea de cuvânt a SAJ, dr. Claudia Tatarici.

Potrivit acesteia, primele manevre pentru reanimarea tânărului adus la mal în stare de inconştienţă au fost începute de salvamari la ora 10. 05, iar după după sosirea la faţa locului a echipajelor de la Ambulanţă şi SMURD au fost continuate procedurile până la ora 10.26, când a fost declarat decesul.

Între timp, o altă alarmă de salvare de la înec s-a dat în staţiunea Costineşti, unde salvamarii au anunţat că au recuperat din valuri un bărbat de aproximativ 40 de ani, aflat în stop respirator.

Conform SAJ, cadrele medicale au ajuns la faţa locului şi au început protocolul de resuscitare în jurul orei 10. 47, ulterior fiind înregistrat decesul.