O nouă tragedie. S-a prăbuşit în hypermarket, iar manevrele de resuscitare au fost în zadar

Descoperire șocantă într-un hypermarket din Brașov. Un bărbat a fost găsit mort în baia magazinului. Oamenii au anunțat imediat autoritățile.

21 sept. 2019, 05:16
O nouă tragedie. S-a prăbuşit în hypermarket, iar manevrele de resuscitare au fost în zadar

Tragedie într-un hypermarket din Braşov. La fața locului au ajuns imediat medicii. Aceștia au găsit un bărbat de 76 de ani care se afla în stop cardio-respirator. au început imediat manevrele de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic. Clientul magazinului a fost declarat decedat.

„Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au fost sesizați, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că un bărbat se află în stare de inconștiență în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

„Echipajul SMURD s-a deplasat la Kaufland, în Brașov, pentru acordarea asistenței medicale unei persoane în vârstă de 76 de ani. Aceasta a fost găsită în toaleta supermarket-ului, în stop cardio-respirator și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.