O nouă veste bună pentru petrecăreți! Ediția specială a Electric Castle va avea loc în această vară

Electric Castle se ține vara aceasta în perioada 6-15 august, la Cluj-Napoca și Bonțida.

08 iun. 2021, 17:18
O nouă veste bună pentru petrecăreți! Ediția specială a Electric Castle va avea loc în această vară
Foto: Facebook / Electric Castle

Când are loc Electric Castle 2021

. Anunțul vine după ce luna trecută organizatorii anunțau amânarea festivalului pentru anul 2022 din cauza situației generate de pandemia de coronavirus.

Când are loc Electric Castle 2021. Toate evenimentele din cadrul ediției speciale Electric Castle vor avea loc cu respectarea unor norme impuse de autorități, au dat asigurări organizatorii.

Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile. În cadrul evenimentului vor avea loc aproximativ 400 de show-uri live.

„EC_Special redeschide scena pentru marile evenimente muzicale ale verii 2021. 10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida – EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live şi îşi doresc să se reconecteze”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de organizatori.

Când are loc Electric Castle 2021. Până în momentul de față, organizatorii nu au dezvăluit numele vreunui artist care va urca pe scena Electric Castle Special. Potrivit unor surse, la festival ar putea participa foarte mulți artiști locali.

Biletele pentru Electric Castle Special vor fi disponibile de pe data de 10 iunie. În primă fază, acestea vor fi reduse.

„Concerte live cu artişti români şi străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunţate în perioada următoare. Organizatorii şi-au propus să redea atmosfera obişnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranţă. Începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro. Toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autorităţile le vor impune pentru perioada de derulare”, se menţionează în comunicat.

Versiunea clasică a Electric Castle se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie 2022. Headliner-ii Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones au fost reconfirmați. Ceilalți artiști vor fi dezvăluiți în perioada următoare.

UNTOLD 2021. Festivalul va avea loc între 9 şi 12 septembrie. De când pot fi achiziţionate bilete

Și organizatorii Untold au confirmat că festivalul se va ține, până la urmă, în această vară. Festivalul Untold va avea loc anul acesta între 9 şi 12 septembrie, au anunţat organozatorii. Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți la UNTOLD, în Cluj-Napoca.

Întâlnirea din acest an dintre fani, artiști, organizatori și partenerii festivalului va fi una greu de egalat și plină de încărcătură emoțională, după aproape 2 ani de pauză, promit organizatorii.

Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume!