O nouă victimă a unui motociclist. O femeie a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de motocicletă

Un accident cumplit a avut loc vineri, în judeţul Argeş. O femeie în vârstă de 76 de ani a murit după ce a fost lovită în plin de o motocicletă.

06 aug. 2021, 15:34
O nouă victimă a unui motociclist. O femeie a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de motocicletă
O noua victima a unui motociclist. O femeie a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de motocicletă

O noua victima a unui motociclist.  Este vorba despre o femeie în vârstă de 76 de ani, din comuna Dragoslavele din judeţul Argeş. Aceasta a murit pe loc după ce a fost lovită de o motocicletă.

O noua victima a unui motociclist. Accident cumplit în Argeş

Citeşte şi VIDEO Momentul în care bărbatul cu trotineta este împins de motociclist pe contrasens. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile!

Potrivit poliţiştilor, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Rucăr, a fost cel care a lovit-o pe femeia de 76 de ani.

„Din păcate, a fost declarat decesul femeii, de 76 de ani, din Dragoslavele. Conducătorul motocicletei, un tânăr de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool”, precizează IPJ Argeş.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că motociclistul nu avea permis pentru conducerea motocicletei.

„Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Totodată, din verificări, s-a stabilit că acesta nu posedă categoria de permis de conducere necesară pentru motocicleta pe care o conducea, precum şi că aceasta nu era înmatriculată sau înregistrată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192, 334 şi 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează IPJ Argeş.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Reamintim că o şicanare în trafic s-a transformat recent într-o tragedie, în Capitală. Un tânăr care mergea pe trotinetă a murit după ce un motociclist a aruncat cu casca în el. Bărbatul s-a dezechilirat şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a fost lovit de o maşină.

Citeşte şi El este Americanu, motociclistul acuzat de moartea trotinetistului din Bucureşti. Este cunoscut pentru gesturile caritabile pe care le-a făcut