O nouă zi de percheziţii la Casa Ororilor din Caracal. Anchetatorii au început săpăturile în curtea criminalului

Criminaliştii au ajuns în urmă cu puţin timp la casa lui Dincă. Până acum au fost finalizate cercetările cu scannerul din curtea groazei. Fiecare bucăţică de pământ a fost scanată de anchetatori cu aparatura speciale. Au fost găsite 10 zone suspecte în care se presupune că Dincă ar fi ascuns probe. Autorităţile vor începe săpăturile. Scannerul va ajunge la Caracal şi luni când vor fi analizaţi pereţii casei, transmite România TV.

17 aug. 2019, 07:00
O nouă zi de percheziţii la Casa Ororilor din Caracal. Anchetatorii au început săpăturile în curtea criminalului

Anchetatorii au ridicat vineri maşina cu care ar fi fost răpită Alexandra Măceşanu. De asemenea, camioneta lui Dincă a fost şi ea dusa la expertiza.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit, miercuri, mandatul de arestare iniţial emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că ar fi răpit, sechestrat, ucis şi apoi incinerat trupurile Alexandrei Măceşanu şi al Luizei Melencu.

Expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală arată că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.

Citeşte şi: Dovada că Gheorghe Dincă era protejat de poliţişti a ieşit la iveală. Dezvăluirea şocantă a unui taximetrist VIDEO

„Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Citeşte şi: CAZUL CARACAL se complică. Alexandru Cumpănaşu a DEZVĂLUIT filmul FLAGRANTULUI de cinci zile

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Joi dimineaţă, suspectul a fost dus din nou la locuinţa sa din Caracal unde anchetatorii continuă cercetarea la faţa locului. În gospodăria suspectului s-a făcut curăţenie în zilele anterioare, iar anchetatorii încearcă să găsească probe şi indicii în gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă.

Citeşte şi: Anunţ ŞOCANT făcut de Rădoi: „Fetele sunt moarte. Era presiune mediatică, s-a speriat şi le-a lichidat”. Cine ar putea fi complicii