O parcare din Galaţi a fost asfaltată după forma unei maşini pentru că proprietarul nu a fost de găsit FOTO

Publicat: Marţi, 10 Septembrie 2013 13:41 // Actualizat: Marţi, 10 Septembrie 2013 13:42 // Sursa: RTV.net

O parcare din faţa căminelor studenţeşti din Galaţi a fost asfaltată, mai puţin locul unde se afla parcată o maşină a cărui proprietar nu a fost de găsit.

Direcţia Cămine-Cantine şi Proiecte Studenţeşti a lipit peste tot afişe, astfel încât studenţii să nu-şi lase maşinile în parcare în ziua asfaltării. Aproape toţi studenţii s-au conformat, cu excepţia unuia.

Lucrătorii nu au avut încotro decât să asfalteze pe lângă maşină, întrucât regulamentul căminului interzice ridicarea acestora.

„Am pus afişe peste tot, am anunţat lucrarea, dar nimeni nu a reuşit să dea de proprietarul acestei maşini. Constructorul chiar nu a avut ce face, pentru că de maşină nu ne puteam atinge. Ne gândim serios să schimbăm regulile de parcare şi împreună cu autorităţile să găsim o soluţie pentru că ne putem trezi şi cu alte situaţii mai complicate", a declarat directorul Direcţiei Cămine-Cantine, Bogdan Rodeanu, pentru adevarul.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asfaltare parcare parcare parcare cămine galaţi parcare galaţi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 00:29
...din Galaţi a fost asfaltată, mai puţin locul unde se afla parcată o maşină a cărui proprietar nu a fost de găsit. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H