O partidă de amor în patru s-a terminat prost pentru trei studenţi. Tânăra supravieţuitoare este la spital

Trei bărbați au murit, după o partidă de amor cu o femeie. Tânăra, singura care a supraviețuit, este internată în spital. Lângă patul ei, stau polițiștii. Are multe explicații de dat.

07 apr. 2019, 11:00
O partidă de amor în patru s-a terminat prost pentru trei studenţi. Tânăra supravieţuitoare este la spital

O partidă de amor în patru le-a adus moartea unor studenți din Nigeria. Trei bărbați au murit, după ce au „întreținut relații sexuale cu o femeie, într-un hostel din Imo”.

Autoritățile nigeriene au confirmat moartea a trei studenți de la Universitatea Federală Tehnologică. Polițiștii suspectează că moartea a fost provocată de consumul unui amestec de substanțe interzise, găsite în apropierea cadavrelor.

„Pot confirma moartea celor trei studenți. Al patrulea participant la actul sexual, o femeie, este internată în spital, în stare stabilă”, a declarat comisarul Rabiu Ladodo.

Pe data de 2 aprilie, un angajat al hostelului Sunshine Lodge a apelat serviciul de urgență, după ce a descoperit patru persoane inconștiențe, dezbrăcate, prăbușite pe podeaua camerei în care erau cazate. Doi dintre bărbați au fost declarați morți la locul incidentului, al treilea stingându-se din viață la spital.

Polițiștii au găsit mai multe substanțe interzise în cameră. Singura supraviețuitoare, femeia, va fi nevoită să dea socoteală pentru tragedie.