O pensionară cu un Matiz i-a zgâriat bolidul milionarului Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu a avut o surpriză neplăcută când o pensionară i-a zgâriat bolidul de jumătate de milion de euro, în parcarea din Dorobanţi. Mai mult, femeia care conducea un Matiz a fugit de la locul accidentului.

23 ian. 2013, 07:51
O pensionară cu un Matiz i-a zgâriat bolidul milionarului Dan Nicorescu

La nici două luni de când a intrat în posesia unui Lamborghini Aventador făcut la comandă, Dan Nicorescu are deja o problemă cu el, scrie cancan.ro. Bolidul i-a fost zgâriat în parcare de către un şofer care a fugit de la locul accidentului.

Omul de afaceri a încercat cu disperare să dea de urma celui care l-a accidentat. Spre norocul lui, un trecător a notat numărul maşinii care a dat cu spatele şi i-a zgâriat bolidul. A anunţat imediat poliţia şi, astfel a aflat că e vorba de o penisionară care conducea un Matiz.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Nicorescu s-a intersat unde ar putea să îşi repare maşina. A aflat că singuri specialişti sunt tocmai în comuna Frumuşani.

Odată ajuns la specialiştii din Frumuşani, maşina milionarului a atras imediat atenţia locuitorilor care s-au îngrămădit în jurul ei. Unul dintre localnici a remarcat că bolidul lui Nicorescu nu are cauciucuri de iarnă şi că milionarul riscă să fie amendat de poliţişti. Nicorescu s-a scuzat spunând că iese cu ea doar când afară e asfaltul uscat.

Cu toate că a încercat să îşi repare bolidul cât mai repede, Nicorescu a declarat că nu e o problemă gravă, pentru că oricum peste o săptămână, maşina va intra în revizie la Viena.