O pensiune din Gura Humorului, mistuită de un incendiu puternic

O locuință din Gura Humorului a ars, duminică dimineață, într-un incendiu care a izbucnit la centrala termică şi s-a extins la acoperiş, iar apoi a cuprins etajul clădirii.

26 ian. 2014, 10:21
O pensiune din Gura Humorului, mistuită de un incendiu puternic

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, o locuinţă care aparţine proprietarului pensiunii din apropiere a ars într-un incendiu, duminică dimineaţă, pentru stingerea focului acţionând echipaje de pompieri militari din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava şi Fălticeni, informează Mediafax.

Intervenţia a fost dificilă, întrucât în zonă nu era sursă de apă şi a fost necesar să se facă alimentarea cu apă din oraş. „Acesta este cel mai mare incendiu produs în acest an, în Gura Humorului. Incendiul s-a dezvoltat rapid din cauza structurii din lemn a clădirilor. Pagubele materiale sunt însemnate. Pensiunea nu era locuită în momentul în care a izbucnit incendiu„, a declarat pentru România TV Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Acesta a mai spus că focul a izbucnit în camera centralei, de la cazanul de încălzire al centralei, de unde s-a extins la acoperiş şi la primul etaj al clădirii.

CITEŞTE ŞI: Incendiu puternic la Sibiu. O gravidă a fost transportată în stare gravă la spital