O persoană a murit şi altele trei au fost rănite după ce o maşină condusă de un şofer fără permis a intrat într-un pom

Un bărbat de 55 de ani a murit şi alte trei au fost rănite grav, luni, după ce maşina în care se aflau a intrat, într-un copac, pe raza localităţii Piatra, comuna Chiuza, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul nu avea permis de conducere.

06 aug. 2018, 14:47

O persoană a decedat și alte trei au fost rănite după ce un autoturism a intrat într-un copac, în localitatea Piatra, anunță Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În mașina implicată în accident se aflau patru pasageri: șoferul, un bărbat de 19 ani, nu a suferit leziuni și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale; pasagerul din față, partea dreaptă, un tânăr de aceeași vârstă, a suferit un traumatism de umăr și a fost preluat de echipajul SMURD; pasagera din spate (în stânga), o femeie de 57 de ani, a prezentat afecțiuni grave și a fost preluată de elicopterul SMURD; celălalt pasager din spate (partea dreaptă), un bărbat în jur de 55 de ani, a decedat.

Poliţiştii bistriţeni au declanşat o anchetă, din primele date rezultând că şoferul maşinii, un tânăr de 19 ani, nu avea permis de conducere.