O piramidă gigantică de cristal ar fi la originea dispariţiilor de avioane sau ambarcaţiuni

Triunghiul Bermudelor revine în mijlocul controverselor, după apariţia unei noi teorii conspiraţioniste care vorbeşte despre descoperirea unei piramide gigantice de cristal la 2.000 de metri adâncime.

15 oct. 2016, 08:21
O piramidă gigantică de cristal ar fi la originea dispariţiilor de avioane sau ambarcaţiuni

O piramidă gigantică de cristal aflată pe fundul Oceanului s-ar afla la originea dispariţiilor misterioase de avioane sau ambarcaţiuni puse pe seama Triunghiului Bermudelor, scrie zdi.ro. O nouă teorie susţine că savanţii au descoperit structura misterioasă încă din 2012 utilizând o tehnologie extrem de avansată.

Potrivit sursei citate, un om de ştiinţă german, Meyer Verlag, ar fi descoperit piramida de cristal care ar fi „de 3 ori mai mare decât Marea Piramidă din Giza”.

Citeşte şi Misterul Triunghiului Bermudelor a fost elucidat. Ce s-a descoperit în adâncuri

Triunghiul Bermudelor, cunoscut şi sub numele de „Triunghiul Diavolului”, este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colţuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico şi Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic, de o suprafaţă de circa 1.2 milioane km².

Există unele speculaţii potrivit cărora în această regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale, cum ar fi: dispariţii ale unui număr mare de vase şi aparate de zbor, activităţi paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap, puse inclusiv pe seama fiinţelor extraterestre.


loading...