O pisică…de groază: Felina pe care n-o vei putea uita uşor FOTO

O nouă pisicuţă a devenit faimoasă pe internet: Prinţesa Monster Truck, denumit astfel din cauza înfăţişării sale înspăimântătoare şi al mieunatului ciudat.

09 mai 2013, 11:05
O pisică…de groază: Felina pe care n-o vei putea uita uşor FOTO

„Monster” a fost găsită de artiştii Tracy Timmons şi Joseph Bryce din Brooklyn, New York. „Monster a ieşit dintr-un tufiş, când ne întorceam acasă, într-p seară. Blana sa era complet încâlcită, era foarte slabă şi înfometată”, a declarat Tracy pentru Buzzfeed.com.

„Pentru că este complet neagră şi era noapte, nu i-a văzut dinţii până nu s-a uitat la noi şi a scos un mieunat-urlet extrem de ciudat. Când i-am văzut faţa, m-am cam speriat şi am întrebat „ce e asta?”, a mai spus Tracy. „Am decis că nu putem să o lăsăm acolo, nu arăta ca un supravieţuitor, aşa că am condus-o la noi acasă. Am luat-o în braţe în anumite zone şi apoi o puneam jos şi o chemam după noi”, mai povesteşte femeia.

Cei doi au dus pisica la veterinar, care după ce s-a oprit din râs, le-a spus că Prinţesa se născuse cu maxilarul strâmb, un lucru destul de des întâlnit la persane.

Monstruleţul are acum propriul cont de Instagram, unde stăpânii ei postează fotografii cu ea tot timpul.