O pisică a supravieţuit unei curse de 5.500 de kilometri, după ce stăpâna a uitat-o într-un bagaj

O pisică a supravieţuit unei curse de avion de 5.500 de kilometri, pe ruta Cairo-Egipt, după ce a fost uitată într-un bagaj de cală. Mai mult, bagajele sunt aruncate de hamali dintr-un loc în altul, lucru care ar fi putut duce la moartea animalului.

06 mart. 2013, 19:33

Bisou este o pisică norocoasă, după ce stăpâna ei nu a realizat că animalul se strecurase în bagajul de cală. Felina a supravieţui unei curse de mai multe mii de kilometri, între Egipt şi Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O pisică a pus pe fugă un… crocodil VIDEO

Mervat Ciuti, posesoarea animalului, a realizat greşeala în momentul în care a fost sunată de rudele ei egiptene, atunci când se afla într-un taxi englezesc, îndreptându-se spre sora ei, la care venise vizita. Cu toate că se aştepta ca felina în vârstă de şapte ani să fie moartă, nu mică i-a fost surprinderea când din geamantanul voluminos a ieşit o pisică fericită, dar smotocită de modul în care a fost transportată geanta.

Citeşte şi O pisică a găsit o metodă inedită de a bate la uşă VIDEO

Citeşte şi Cea mai politicoasă pisică: Cum refuză, în mod elegant, să fie mângâiată VIDEO

Atât veterinarii cât şi angajaţii aeroportului au fost uimiţi de supravieţuirea animalului, spunând că este o minune. În spaţiul destinat bagajelor temperatura este scăzută, iar modul în care hamalii aruncă lucrurile pasagerilor este deosebit de violent, ea riscând să fie strivită sau lovită în timpul aşezării bagajelor în avion. Chiar dacă a supravieţuit zborului, animalul trebuie să stea şase luni în carantină, înainte să se întoarcă în Egipt.

Se pare că pisica a intrat singură în geamantan, în timp ce femeia îşi împacheta lucrurile. Familia din Egipit a intrat în alertă în momentul în care nu a mai reuşit să găsească animalul prin casă. Cu toate că incidentul a avut loc în luna decembrie, ea se va întoarce acasă în timpul verii.

Citeşte şi O pisică deosebită: S-a născut cu un cuvânt scris pe blană GALERIE FOTO