O poveste pescăreasă adevărată: Un BĂRBAT a prins un PEŞTE cât el de MARE FOTO

Un pescar neamţ a prins cel mai mare cod descoperit vreodată, având o greutate de 50 de kilograme. Animalul a fost pescuit în Norvegia şi urmează să fie mnăsurat de Asociaţia Internaţională a Pescarilor Sportivi. În imagini se vede cum lungimea peştelui este egală cu înălţimea pescarului.

15 mai 2013, 09:31

Michael Eisele, un bărbat de 44 de ani din Germania, a organizat o partidă de pescuit în Norvegia, ţară care este considerată raiul pescuitului de cod. El a ajuns să captureze cel mai mare cod descoperit vreodată, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un PESCAR a ratat intrarea în Cartea Recordurilor după ce a REFUZAT să omoare un PEŞTE URIAŞ FOTO

Lung de un metru şi jumătate şi cântărind aproape 50 de kilograme, codul a fost prins după o luptă crâncenă la sfârşitul lunii aprilie. Potrivit unui patron de restaurant, acest peşte ar putea să hrănească peste 200 de oameni, fiind foarte „cărnos”. Actuala captură este cu 5 kilograme mai mare decât recordul actual.

Citeşte şi CAPTURĂ RECORD la pescuit. Doi SOMNI URIAŞI, prinşi pe un lac de lângă Capitală VIDEO

După ce a postat pe un site de pescuit fotografiile, bărbatul a primit o serie de aclamaţii, numeroşi pescari fiind invidioşi. Cu toate acestea, el trebuie crezut, datorită imaginilor, altfel ar fi fost doar o altă poveste pescărească.