O poză cu un ou a bătut recordul de like-uri pe Instagram. Reacţia lui Kylie Jenner după ce a fost depăşită

O fotografie cu un ou a strâns peste 30 de milioane de aprecieri pentru un mesaj publicat pe Instagram, detronând-o pe cea a starului reţelelor de socializare Kylie Jenner prin care anunţa naşterea fiicei sale.

14 ian. 2019, 17:01
O poză cu un ou a bătut recordul de like-uri pe Instagram. Reacţia lui Kylie Jenner după ce a fost depăşită

Pe 4 ianuarie, această fotografie a oului a fost publicată online de un cont creat special pentru a stabili un record, intitulat world_record_egg.

Să stabilim împreună un record mondial cu cel mai mare număr de „like-uri” pe Instagram. Să batem recordul mondial stabilit de Kylie Jenner (18 milioane de aprecieri)! Vom reuşi” este mesajul care însoţeşte fotografia, de altfel singurul „post” al contului.

Luni, mesajul primise, la ora 17.00 GMT (ora 19.00, ora României), peste 31 milioane de „like-uri”, adică cu 13 milioane mai mult decât vechiul record deţinut de Kylie Jenner. Ea a primit 18,3 milioane de „like-uri” pentru anunţul naşterii fiicei ei Stormi, publicat pe 6 februarie 2018. Răspunsul lui Kylie Jenner la recordul său doborât de „ou” a fost acela de a posta ea însăşi pe Instagram un clip în care sparge un ou pe asfalt.

Într-un top al postărilor de pe Instagram devenite virale se mai află logodna lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin (13,4 milioane like-uri), ultima imagine postată de XXXTentacion înainte de moartea sa (13,4 milioane)

Din 2010 până în 2017, fotografia de profil a reţelei Twitter a fost un ou. Dar reţeaua socială a decis să nu mai folosească oul pentru că era asociat cu cultura trolilor, acei internauţi care publică intenţionat mesaje provocatoare şi ofensatoare, uneori pentru a ataca un alt internaut.

Contactat de AFP, proprietarul contului, a cărui adresă electronică îl prezintă drept Eugene Egg, nu a dorit să îşi dezvăluie adevărata identitate, spunând doar că trăieşte la Londra.