O prezentatoare TV a decis să DIVORŢEZE în luna de miere: „Am constatat că suntem total diferiţi”

Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click de la Prima TV, a decis sa divorteze de sotul ei chiar pe cand se aflau in luna de miere. Si-au dat atunci seama ca nu sunt facuti unul pentru celelalt.

08 aug. 2014, 14:49

Diana s-a cunoscut cu omul de afaceri Adrian Geotoiu si, dupa numai trei luni, in luna septembrie 2012, s-au cununat civil. Dupa eveniment, ei au plecat in luna de miere, in Turcia, scrie adpm.com.

Tocmai atunci cei doi au simtit ca nu se prea potrivesc, insa au decis sa mearga mai departe in casnicie si, un an mai tarziu, au facut si nunta, urmata de o a doua luna de miere, de aceasta data in Grecia.

CITEŞTE ŞI Alina rupe tăcerea şi vorbeşte pentru prima dată despre DIVORŢUL de Cristi Borcea

Suspiciunile privind gradul lor de potrivire s-au concretizat pana la urma intr-un divort. Cei doi si-au spus adio anul acesta. Prezentatoarea nu are niciun regret, insa.

„A contat mult si distanta dintre noi, el mergea des la Brasov, cu afaceri, eu lucram in Bucuresti. Nu ne-am spus cuvinte grele, pur si simplu am hotarat sa ne separam. Amandoi am luat-o ca pe o experienta de viata. Pana la urma, avem de invatat din ceea ce ne ofera viata, iar asta ne ajuta sa ne maturizam. El e un om minunat, doar ca am constatat ca suntem total diferiti”, a marturisit Diana Bart pentru Click.