O prezentatoare tv A MURIT în urma luptei cu cancerul. Ce s-a întamplat cu ea deşi făcea TRATAMENT

O prezentatoare tv din Chile s-a stins din viata la doar 36 de ani. Avea o cariera infloritoare si toata viata inainte, dar boala nu a iertat-o.

13 iun. 2019, 14:01
O prezentatoare tv A MURIT în urma luptei cu cancerul. Ce s-a întamplat cu ea deşi făcea TRATAMENT

Javiera Suarez a murit la trei ani de cand a fost diagnosticata cu aceasta boala nemiloasa. Din pacate, eforturile ei si ale medicilor de a o scapa de cancerul de piele nu au fost suficiente.

Daniela a murit la 23 de ani după ce amicii de beţie i-au dat foc VIDEO ŞOCANT

Boala fatala a luat-o pe data de 12 iunie 2019. Tanara spera ca se va face bine. Sotul ei, care i-a fost alaturi mereu si care s-a rugat la Dumnezeu pentru un miracol, este devastat de durere. El a facut anuntul disparitiei prezentatoarei tv Javiera Suarez.

„Azi ne-a părăsit iubita noastră Javiera. A lăsat un gol imens în sufletele noastre, dar a plecat liniștită, acceptând această etapă finală așa cum a acceptat și boala”, a scris soțul ei pe o rețea de socializare.

ŞOC în showbiz, a murit de cancer la doar 52 de ani. Fusese diagnosticat în februarie

Javiera Suarez a fost diagnisticata cu cancer de piele in urma cu 3 ani. Aceasta a fost socata sa afle aceasta veste. Medicii i-au recomandat chimioterapie de urgenta. Cu toate ca urma tratament in toti acesti ani, prezentatoarea tv s-a stins din viata.