O prezentatoare TV super-sexy de la noi s-a căsătorit în mare secret

A tot încercat să își țină secretă sarcina, dar Spynews.ro a aflat ceea ce ascundea o prezentatoare TV de la noi. Acum însă, în mare secret, sexoasa vedetă TV a mai făcut un pas, ea căsătorindu-se cu cel care a lăsat-o însărcinată.

10 apr. 2015, 07:22
O prezentatoare TV super-sexy de la noi s-a căsătorit în mare secret

Nu a spus nimănui nimic despre sarcina sa și, de ceva vreme încoace, nici nu mai apare atât de des în public. Mădălina Radu, fosta prezentatoare TV de la OTV și una dintre femeile care, de-a lungul timpului, au făcut furori cu formele etalate fără inhibiții în fața aparatelor foto este, de câteva luni, gravidă. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a stat departe de ofițerul stării civile pentru că tatăl ei suferea de o boală gravă de inimă și a suferit o intervenție chirurgicală.

Acum însă, cum a depășit toate problemele, frumoasa Mădălina, gravidă în șase luni, a luat decizia să accepte să se mărite cu bărbatul alături de care a rămas însărcinată. Culmea, bruneta a făcut gestul cu pricina în mare secret, ea ”uitând” să își anunțe majortitatea prietenilor. ”Nu au făcut nunta la Biserică încă, dar s-au căsătorit gândindu-se că ar fi mai buine pentru copil. S-au căsătorit doar la Starea Civilă, iar petrecerea a fost una restrânsă, cu atât mai mult cu cât tatăl ei nu și-a revenit pe deplin după operație”, a spus o prietenă de-a Mădălinei pentru Spynews.ro.

Fosta prezentatoare TV și iubitul ei de origine străină sunt împreună de mai mulți ani și, la începutul acestui an, vedeta Tv și-a anunțat apropiații că este însărcinată, urmând să nască în această vară.