O prietenie incredibilă: O femeie are ca animal de companie un ditamai leul FOTO

Annel Snyman are un animal de companie mai deosebit: este o felină, dar una extrem de mare. Femeia a adoptat un pui de leu, care acum a crescut şi a ajuns la 120 de kilograme.

24 sept. 2013, 07:39
O prietenie incredibilă: O femeie are ca animal de companie un ditamai leul FOTO

Timba a fost adoptat pe când era doar un pui mic. Acum are un an şi şase luni şi este un leu în toată regula. Femeia a mai crescut în Africa de Sud şi alte animale sălbatice, precum un ghepard, un leopard, alţi cinci lei obişnuiţi şi un leu alb.

„Sunt momente când este greu să faci lucrurile zilnice, dar reuşesc să am o viaţă normală – normală pentru mine”, a declarat Annel, în vârstă de 31 de ani.

„Familia s-a obişnuit cu Timba care le miroase cafeaua sau alte lucruri dulci. Are un apetit fantastic şi mănâncă o groază de carne – circa 4 kg pe zi”, spune Annel.

Când era mic, Timba dormea cu Annel în pat. Acum, el nu mai încape în dormitor, însă se cuibăreşte lângă mama sa adoptivă pe canapea.

Dragostea lui Annel pentru animale a început în urmă cu şase ani, când, cu ajutorul părinţilor ei, a deschis o casă de oaspeţi pe terenul unde locuieşte. Pentru a face locul mai atrăgător, a adoptat diverse animale de fermă, iar apoi a început să salveze şi animale sălbatice.