O profesoară căsătorită a făcut amor cu un elev de 13 ani, chiar în sala de clasă. Ce mesaje îşi trimiteau cei doi

O profesoară în vârstă de 27 de ani este acuzată că a întreținut relații intime cun un elev de 13 ani, chiar într-o sală de clasă, în fața altui băiat, potrivit polițiștilor.

28 feb. 2019, 07:30
O profesoară căsătorită a făcut amor cu un elev de 13 ani, chiar în sala de clasă. Ce mesaje îşi trimiteau cei doi

O profesoară în vârstă de 27 de ani este acuzată că a întreținut relații intime cun un elev de 13 ani, chiar într-o sală de clasă, în fața altui băiat, potrivit polițiștilor, scrie a1.ro.

Citeşte şi O profesoară a întreţinut relaţii intime cu un elev de 16 ani. Incredibil unde aveau loc partidele de amor FOTO

Ba mai mult, potrivit The Arizona Republic, cei doi au făct amor chiar de față cu un alt elev.

Aventura a început după ce ea le-a spus elevilor că a început să folosească o aplicație denumită „Class Craft”, pentru că „s-a plictisit la ore”.

Brittany Zamora, 27 de ani, a fost arestată după ce părinții victimei au fost de-a dreptul șocați după ce au găsit în telefonul fiului lor imagini și materiale explicite.

Astfel, în urma unui schimb de mesaje cu băiatul respectiv, cei doi au ajuns să fie împreună și au început să facă sex, potrivit Daily Mail.

Ea nu s-a ascuns, iar într-unul dintre mesaje i-a spus băiatului de 13 ani „că ar vrea să facă sex cu el în fiecare zi”.

Femeia este căsătorită, iar în ciuda acuzațiilor teribile, soțul acesteia i-a rămas alături. „Nu voi discuta asta cu voi. Brittany este adult. Este cea mai bună persoană pe care o cunosc”, spunea el. Aceștia s-au cunoscut pe când aveau 16 ani, iar în 2015 s-au căsătorit.