O PROFESOARĂ căsătorită a făcut sex pe bancheta din spate a unei maşini cu un ELEV DISLEXIC

O profesoară căsătorită, în vârstă de 26 de ani, a fost prinsă de poliţiştii britanici în timp ce făcea sex cu un elev de 17 ani care era dislexic, căruia îi promisese că îl va ajuta cu temele pentru acasă.

20 mart. 2013, 18:34

Eppie Sprung Dawsonv, profesoara căsătorită, a condus maşina personală într-o zonă de ţară, unde a întreţinut relaţii sexuale cu elevul care suferea de dislexie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O profesoară din America întreţinea relaţii sexuale cu elevi minori, în timpul meditaţiilor FOTO

 Cei doi au fost întrerupţi de o patrulă de poliţie care trecea prin zonă. Poliţiştii au fost frapaţi de maşina oprită pe marginea drumului care avea geamurile aburite. Ofiţerii au bătut în geam şi au văzut că acuzata şi un băiat erau dezbrăcaţi de la brâu în jos.

Citeşte şi O profesoară voia să fugă cu un elev de 16 ani în Mexic. Au fost prinşi făcând SEX ÎN CLASĂ VIDEO

În cursul zilei de marţi, femeia a recunoscut că a avut sex cu un minor, urmând să fie condamnată la începutul lunii mai, când se va termina procesul. Ancheta este în desfăşurare, fosta profesoară urmând să aibă parte de un control psihologic. Cu toate că era profesoară doar de patru ani şi avea o căsnicie fericită, femeia a recurs la mai multe gesturi nesăbuite. Se pare că femeia avea o relaţie foarte apropiată cu elevii ei, nu puţine fiind cazurile în care le-a trimis mesaje pe telefonul mobil. Ea a fost concediată, iar Inspectoratul Şcolar General a pornit o anchetă proprie privind această problemă.

Citeşte şi Povestea profesoarei care a scăpat de închisoare după ce s-a CĂSĂTORIT CU ELEVUL cu care a făcut SEX