O profesoară de 28 de ani, găsită moartă în parc. Suspectul este un bărbat de 40 de ani

O profesoară de 28 de ani a fost găsită moartă în parc, în sudul Londrei. Sabina a fost omorâtă și abandonată, însă nimeni nu ştie ce s-a întâmplat şi cum a murit. Trupul neînsuflețit a fost găsit la doar câţiva kilometri de locul unde lucra.

22 sept. 2021, 20:01
O profesoară de 28 de ani, găsită moartă în parc. Suspectul este un bărbat de 40 de ani
O profesoară de 28 de ani a fost găsită moartă în parc

O profesoară de 28 de ani, găsită moartă în parc. Tânăra a fost găsită la câţiva kilometri de locul unde lucra, numit Cator Park, din Greenwich, Londra.

Poliţia metropolitană care se ocupă de acest caz a găsit un posibil suspect. Este vorba de un bărbat de 40 de ani. El a fost eliberat imediat după ce a fost arestat.

O profesoară de 28 de ani, găsită moartă în parc

Conform autorităților, Sabina era moartă de mai bine de 24 de ore. Ea era profesoară de un an de zile. Şi-a terminat studiile universitare în Bedfordshire și a început să predea, în luna iulie, anul 2020.

Citeşte şi: Apelarea femeilor cu termenul „bird” este sexistă. O româncă din Londra a câștigat procesul de hărțuire intentat fostului șef, care i se adresa în acest mod

Inspectorul-şef, Joe Garrity, a tras un semnal de alarmă către localnici. Anchetatorul a mărturisit că atacul s-ar fi produs vineri, 17 septembrie, în jurul orei 20:30. În acel moment, parcul era extrem de populat.

Sabina a fost găsită în apropierea centrului comunitar OneSpace, despre care știm că este un loc utilizat de mulți oameni și am ruga pe oricine se afla în sau în jurul zonei și care ar putea avea informații să ni le ofere”, a declarat inspectorul-şef, Joe Garrity, scrie Stirilekanald.ro.

Autoritățile au mărturisit că, în zona respectivă, numeroși localnici obișnuiesc să își plimbe câinii. Astfel că dacă atacul ar fi avut loc acolo, era imposibil ca nimeni să nu observe.