O profesoară de doar 34 de ani a murit în casa părinților, înainte de masa de Crăciun. A fost găsită moartă în cadă

Tragedie în ziua de Crăciun. O profesoară de doar 34 de ani a murit în casa părinților, înainte de masa de Crăciun. Femeia a fost găsită fără suflare de tatăl său.

25 dec. 2023, 19:39
O profesoară de doar 34 de ani a murit în casa părinților, înainte de masa de Crăciun. A fost găsită moartă în cadă

O profesoară în vârstă de 34 de ani din București a avut parte de un destin tragic. Mădălina Bîrloiu avea doar 34 de ani și era din Câmpulung Muscel. Anul acesta mersese la părinți pentru a sărbători Crăciunul. La un moment, dat aceasta s-a dus în baie. Pentru că nu mai ieșea, părinții ei s-au îngrijorat. Tatăl ei a forțat ușa și au intrat peste ea în baie. Din păcate, tânăra profesoară era deja decedată în cadă.

Citește și: Tragedie în ziua de Crăciun. Un copil de doar 7 ani, găsit mort în casă alături de părinții lui

Părinții au sunat imediat la 112, dar din păcate cadrele medicale nu au mai putut să o salveze și i-au constatat decesul. Din primele date, cauza morții tinerei profesoare se pare că a fost intoxicația cu monoxid de carbon, pe trupul său nefiind găsite urme de violență.

Trupul Mădălinei a fost preluat de legiști și dus la IML. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal.

Citește și: Șoferiță de 19 ani, rănită grav într-un accident în prima zi de Crăciun. A rămas încarcerată după ce a lovit cu mașina un stâlp. Accident grav și pe DN1

Mădălina nu era căsătorită, însă iubea mult copiii. Pe profilul ei au apărut deja mesajele de condoleanțe.

”Pentru toți cei ce am cunoscut-o, am iubit-o, am respectat-o, am admirat-o, Mădălina noastră nu mai este! E un înger în cer, așa cum a fost și pe Pământ!”, a scris o apropiată a femeii.

”Dumnezeu să te odihnească în pace suflet frumos!”, a scris altă persoană.

Părinții și apropiații femeii sunt în stare de șoc. Mai mult, ei spun că nu aveau informații că aceasta suferea de vreo boală.