O profesoară din Timiş i-a trimis 1000 de mesaje de dragoste unui elev. Ce a făcut mama băiatului

Situație neobișnuită întrun liceu din Timiș. Protagoniști, o profesoară de Limba și Literatura Română și un elev. Cei doi au fost descoperiți de părinții băiatului, care au anunțat imediat conducerea școlii și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

15 apr. 2019, 08:51
O profesoară din Timiş i-a trimis 1000 de mesaje de dragoste unui elev. Ce a făcut mama băiatului

Cazul este unul destul de straniu, iar ancheta celor două instituții de învățământ sunt în plină desfășurare, scrie a1.ro. Potrivit informațiilor furnizate de către părinții elevului, acesta ar fi primit peste 1000 de mesaje din partea cadrului didactic, însă până în acest moment nimeni nu a dezvăluit conținutul convorbirilor, însă nu este exclus ca acest dialog de la distanță să conțină și subiecte, care nu au legătură cu relația profesor-elev.

Citeşte şi Un nou scandal în educaţie. O profesoară a fost concediată după ce elevii au găsit fotografii compromiţătoare – VIDEO

Mama elevului a depus o plângere în acest sens și le-a cerut celor de la ISJ Timiș să o îndepărteze pe profesoară din liceul unde învață fiul său.

„Comisia va trebui să adune toate datele, mesajele pe care le are mama, să îi cheme pe cei implicaţi să dea o declaraţie şi aşa mai departe. Vă daţi seama că e destul de dificil de dovedit, pentru că trebuie să vedem dacă mesajele au fost trimise de doamna profesoară, iar noi nu ştiu cum am putea face asta şi cât va dura. E destul de dificil”, a declarat directorul liceului din localitatea Făget.