O profesoară obeză a slăbit enorm după ce a fost poreclită „Miss Piggy” FOTO

O profesoară de la o şcoală primară din Marea Britanie a reuşit să slăbească 31 de kilograme după ce a fost poreclită drept "Miss Piggy" (Domnişoara Porcuşor), precum celebrul personaj din filmul The Muppets.

25 mart. 2013, 17:23
O profesoară obeză a slăbit enorm după ce a fost poreclită „Miss Piggy” FOTO

Katie Milner, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la aproape 100 de kilograme după ani întregi de mâncat fast food, ciocolată şi până la cinci pungi de chipsuri pe zi, la universitate. Tânăra era atât de grasă, încât avea nevoie de 10 minute pentru a se încălţa, o dureau încheieturile şi avea dureri în piept. Din cauza grăsimii, Katie a făcut şi astm.

După ce colegii săi de la universitate au început să îşi bată joc de ea, poreclind-o „Miss Piggy”, Katie şi-a dat seama că este timpul să slăbeacă. În ultimii cinci ani, ea a reuşit să piardă 31 de kilograme, ajungând la 69 de kilograme. „Nu îmi venea să cred cum arătam. Eram imensă şi am decis că este suficient”, spune tânăra. „Îmi spuneau porc gras şi Miss Piggy, şi îmi era tare greu. Când am văzut o fotografie în care arătam gigantică, am ştiut că trebuie să fac ceva”, povesteşte Katie.

Tânăra a reuşit să scape de kilogramele în plus făcând sport. După câteva luni, ea deja putea alerga până la 16km pe zi. „Sunt mult mai sănătoase şi nu mai am astm. Pot să alerg câte 16km, încheieturile sunt normale şi nu mă mai doare stomacul şi pieptul. În plus, este o mare diferenţă în viaţa mea amoroasă”, spune fericită Katie.

Katie pe când era obeză

Cum arată acum Katie