O PROFESOARĂ de psihologie a devenit MODEL de lenjerie intimă, în urma unui concurs VIDEO

O profesoară de psihologie a fost aleasă pentru a reprezenta o companie de lenjerie intimă, în urma unui concurs organizat de firma britanică Curvy Kate. Viaţa acesteia s-a schimbat radical, dintr-o simplă profesoară devenind top model. 

21 feb. 2013, 15:36

Laura Butler, o profesoară de 26 de ani, a fost aleasă să reprezinte compania Curvy Kate datorită formelor ei sexy. Momentan, ea împarte cariera de profesoară cu modeling-ul. Femeia din Birmingham spune că de peste cinci ani reuşeşte să desfăşoare cu succes cele două profesii, cu toate că pozează în ipostaze sexy şi predă psihologie. Ea spune că familia, prietenii şi elevii îi sunt aproape şi îi acceptă ambele meserii, potrivit Mirror.

„Familia mi-a fost aproape de la început. Acum câţiva ani m-am hotărât să predau. Nu mă gândeam că cele două pot fi făcute în acelaşi timp. Din fericire, s-a putut. Iubesc să predau. Este ceva total diferit de modeling, pot spune că este un contrast. Satisfacţiile sunt diferite. A fi model nu este o profesie sau un mod de a câştiga bani, o fac pentru că iubesc ceea ce fac şi acest lucru se vede în pozele mele. Nu sunt o persoană timidă şi mi se potriveşte. Asta îmi creşte încrederea în mine şi o să am ce să povestesc atunci când o să fiu bătrână. Motivaţia pentru predat este diferită. Sunt bună la asta şi imi place să îmi ajut elevii”, a explicat tânăra alegerile profesionale.

Ea a fost aleasă din mii de alte tinere pentru a reprezenta cunoscuta companie de lenjerie intimă. Reprezentanţii firmei spun că fiecare dintre modelele lor adaugă o personalitate individuală brandului, acesta fiind motivul succesului companiei.

Citeşte şi: Josie Gibson, de la grasa de care râdeau britanicii la MODELUL SEXY care pozează în lenjerie intimă