O profesoară voia să fugă cu un elev de 16 ani în Mexic. Au fost prinşi făcând SEX ÎN CLASĂ VIDEO

O profesoară din America a încercat să părăsească ţara alături de un fost elev, în vârstă 16 ani. Cu toate că un tribunal i-a interzis să îl mai vadă printr-un ordin de restricţie, ea a continua să se întâlnească cu minorul. În cursul anului trecut ea şi-a pierdut locul de muncă din cauza unei aventuri avută cu acelaşi tânăr.

28 ian. 2013, 12:23
O profesoară voia să fugă cu un elev de 16 ani în Mexic. Au fost prinşi făcând SEX ÎN CLASĂ VIDEO

Kathryn Murray, în vârstă de 29 de ani, din Houston, este acuzată că a încercat să fugă cu un fost elev, de doar 16 ani, cu care întreţinuse relaţii sexuale, în Mexic. Autorităţile i-au reţinut paşaportul, după ce femeia a fost găsită alături de băiatul care fugise de acasă, în cursul zilei de sâmbătă. Cei doi se ascundeau în casa deţinută de tatăl profesoarei.

Poliţia a fost alertată după ce copilul a fost dat dispărut de către părinţi, potrivit KHOU. El fugise pentru a se întâlni cu fosta lui profesoară, cu 13 ani mai în vârstă decât el. 

Anchetatorii sunt de părere că femeia voia să părăsească ţara alături de minor. Ea riscă să stea 20 de ani în închisoare, după ce a fost acuzată că a făcut sex cu un copil în mai multe locuri, inclusiv în sala de curs şi în hotelurile din apropierea şcolii

Murry a fost arestată în luna februarie a anului trecut. Ea nu mai avea voie să se apropie de copil sau de şcoala unde el învăţa. Potrivit rapoartelor poliţiştilor, fratele băiatului i-a găsit pe cei doi, în camera celui mic, alături de un sutien aruncat pe jos şi de un prezervativ folosit. Ulterior, părinţii copilului au aflat de incident şi profesoara a fost arestată. Femeia a fost eliberată condiţionat, dar a fost obligată să poarte un GPS pe gleznă, pentru a monitoriza mişcările ei.

În prezent, fosta profesoară riscă pedeapsa maximă cu închisoarea, deoarece conflictul a degenerat. Astfel de cazuri sunt dese în învăţământul american, după ce la începutul acestui an o proesoară s-a căsătorit cu un elev pentru a scăpa de închisoare.