O prostituată belarusă afirmă că deţine secrete compromiţătoare despre preşedintele american Donald Trump

Tânăra escortă belarusă cunoscută pentru faptul că a promis că va face dezvăluiri despre rolul Rusiei în alegerile electorale din Statele Unite a fost prinsă şi arestată pe un aeroport din Moscova. 

18 ian. 2019, 19:52
O prostituată belarusă afirmă că deţine secrete compromiţătoare despre preşedintele american Donald Trump

Anastasia Vaşukevici, cunoscută sub pseudonimul „Nastia Ribka” a fost arestată la sfârşitul lunii februarie, anul trecut, în staţiunea balneară tailandeză Pattaya, împreună cu nouă străini care organizau cursuri de „formare sexuală”. 

Ea a fost condamnată marţi la plata unei amenzi şi expulzată din Thailanda joi, cu un zbor spre Moscova, unde a fost interpelată în cadrul unei anchete pentru proxenetism.

Scandal internaţional

„Ceea ce s-a întâmplat este un scandal internaţional”, a declarat pentru AFP Dmitri Zatsarinski, avocatul Anastasiei Vaşukevici. Potrivit lui, clienta sa „nu a comis nicio crimă” şi conta pe faptul că urma să se întoarcă „la ea acasă”, în Belarus atunci când a fost arestată.

Femeia ar fi fost „scoasă din zona de tranzit şi adusă către teritoriul rus de nişte bărbaţi neidentificaţi deocamdată”, a mai spus Zatsarinski. Avocatul tinerei a anunţat că va depune o plângere în justiţie în legătură cu acest incident.

Apărătorul Anastasiei a postat pe Instagram o înregistrare video în care se văd nişte bărbaţi în civil forţând-o pe tânără să se aşeze într-un scaun cu rotile, iar apoi au împins-o în ceea ce pare să fie un ascensor.

Tânăra susţine că ar deţine secrete compromiţătoare despre preşedintele american Donald Trump.