O puştoiacă de 14 ani şi-a minţit mama că a fost răpită pentru a-şi întâlni iubitul de pe Facebook

O fată de 14 ani, din localitatea Ciurea, județul Iași a plecat la București, pentru a se întâlni cu iubitul cunoscut pe Facebook și i-a spus mamei sale că a fost răpită. Speriată, femeia a sunat la 112.

25 aug. 2019, 18:58
O puştoiacă de 14 ani şi-a minţit mama că a fost răpită pentru a-şi întâlni iubitul de pe Facebook

O femeie de 36 de ani, din localitatea ieșeană Ciurea, a sunat la 112 pentru a anunța că fiica ei în vârstă de 14 a fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute, după ce fata și-a sunat mama relatându-i întâmplarea. 

Polițiștii au căutat copila și au găsit-o la scurt timp în comuna învecinată, iar aceasta le-a povestit oamenilor legii că a fost fost răpită și sechestrată. 

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate. Din investigatiile efectuate s-a constatat faptul ca, in dimineata de 24 august a.c., minora ar fi plecat de la domiciliu, cu intentia de a se deplasa in municipiul Bucuresti pentru a se intalni cu un tanar cunoscut pe o retea de socializare, iar pentru a-si acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa si i-ar fi relatat ca ar fi fost rapita si legata.

Ulterior, dupa ce mama sa a alertat politistii, minora ar fi renuntat la intentia de  a parasi domiciliul si s-ar fi oprit pe raza comunei, unde a fost gasita de politisti. S-a stabilit faptul ca minora nu a fost victima vreunei infractiuni, fiind incredintata mamei sale. Cercetarile continua, anunţă bzi.ro