O repriză fotbal, cealaltă rugby. Meci neobişnuit în Franţa, cu Eric Cantona în rol principal VIDEO

Fotbaliştii de la Olympique Marseille şi rugbyştii de la Toulon au jucat un meci hibrid, în scopuri caritabile, încercând să demonstreze că se pricep şi la alte sporturi decât cele pe care le practică.

18 iul. 2013, 06:58
O repriză fotbal, cealaltă rugby. Meci neobişnuit în Franţa, cu Eric Cantona în rol principal VIDEO

Un meci de fotbal insolit s-a disputat miercuri seara, între echipa de rugby RC Toulon şi cea de fotbal Olympique Marseille, pe stadionul Mayol, din Toulon, în faţa a 13.000 de spectatori.

Partida a avut scopuri caritabile, încasările fiind donate asociaţiei „Un zâmbet, o speranţă de viaţă”, a fostului portar francez Pascal Olmeta, iar ineditul întâlnirii a fost că echipele au jucat în prima repriză fotbal, iar în cea de-a doua au jucat rugby. Scorurile finale au fost 6-4 pentru Olympique Marseille la fotbal şi 31-31 la rugby, însă team-urile au fost amestecate, fiind compuse atât din fotbalişti, cât şi rugbyşti.

Arbitru, alături de fostul antrenor al naţionalei de rugby a Franţei, Marc Lievremont, a fost legendarul fotbalist Eric Cantona, care a reuşit şi o fază spectacol. A executat o lovitură de pedeapsă şi a trimis balonul oval în transversala porţii de fotbal, în ovaţiile tribunei.

Video cu meciul de fotbal şi execuţia lui Cantona

Execuţia lui Cantona