O româncă a câştigat procesul cu gigantul Kaufland! Va primi despăgubiri după ce a alunecat în supermarket şi şi-a rupt mâna!

Cristina Vicol, o femeie din Iaşi, a reușit să câştige în instanţă un proces cu gigantul Kaufland. Judecătorii au respins apelul formulat de Kaufland împotriva sentinței emise de prima instanță, care obligase lanţul de magazine să plătească despăgubiri morale!

05 oct. 2021, 13:04
O româncă a câştigat procesul cu gigantul Kaufland! Va primi despăgubiri după ce a alunecat în supermarket şi şi-a rupt mâna!

O româncă a câştigat procesul cu gigantul Kaufland! Cristina Vicol, o femeie din Iaşi, a reușit să câştige în instanţă un proces cu gigantul Kaufland. Judecătorii au respins apelul formulat de Kaufland împotriva sentinței emise de prima instanță, care obligase lanţul de magazine să plătească despăgubiri morale! „Instanța respinge cererea de apel formulată de apelanta SC Kaufland Romania SCS împotriva sentinței civile pronunțate de Judecătoria Iași, sentință pe care o păstrează”, au afirmat magistrații ieșeni, conform BZI.

O româncă a câştigat procesul cu gigantul Kaufland!

În primă instanţă, judecătorii au obligat Kaufland România SCS la plata unei sume de câteva mii de euro către Cristina Vicol, mai precis 1.397 de lei drept daune materiale  și de 15.000 de lei ca daune morale. Mai mult, reprezentanții supermarketului au fost obligați de instanța ieșeană să îi achite femeii și cheltuieli de judecată, în valoare de 950 de lei.

Kaufland, amendă de la ANPC: produse expirate, promoții înșelătoare și diferențe de preț. Reacţia Kaufland: Situaţia s-a remediat

Cristina Vicol (51 de ani) a dat în judecată SC Kaufland România SCS la mijlocul lunii septembrie 2019, după ce a alunecat pe podeaua magazinului şi şi-a fracturat o mână! „Pardoseala era acoperită cu ulei, ceea ce făcea să fie foarte alunecoasă. La un moment dat, am alunecat suferind o fractură la mâna dreaptă”, a afirmat femeia. Medicul legist i-a eliberat un certificat în care a notat că victima a avut nevoie de 55 – 60 de zile de îngrijiri medicale pentru trauma suferită. Mai mult, a fost necesar ca mâna femeii să fie pusă într-un aparat ghipsat!

Panică uriaşă într-un supermarket din Sibiu! Un bărbat înarmat cu un cuţit i-a ameninţat pe oameni. Polițiștii s-au luptat să-l încătuşeze VIDEO

Ieșeanca a adăugat că nu și-a putut exercita sarcinile de serviciu. Acest lucru a obligat-o la un efort suplimentar ulterior, pentru recuperarea activităților ce nu au putut fi delegate. În plus, Cristina Vicol a afirmat că s-a aflat în imposibilitatea acordării îngrijirilor necesare tatălui ei, care este bolnav.