O româncă a cucerit Austria. Cine este Laura Cepeu şi cu ce se ocupă

O româncă a cucerit Austria. Laura Cepeu are 33 de ani şi a reuşit performante de neimaginat în lumea sportului. A devenit cu adevărat cunoscută după ce a câştigat titlul de Miss Fitness Model 2021, iar de atunci face furori la competiţiile de frumuseţe.

12 iul. 2021, 16:45

O româncă a cucerit Austria. Laura Cepeu este antrenor de fitness în oraşul Salzburg, Austria, acolo unde trăieşte de mai mulţi ani, şi scrie la o revistă de profil, „Salzburger FENSTER Magazin”.

Austriecii scriu că românca are un copil de opt ani. Absolventă a unui liceu de muzică în România, Laura s-a dedicat ulterior exclusiv sportului. După 12 ani de dans şi coregrafie, românca a emigrat în Statele Unite ale Americii şi a trăit un timp la New York. S-a întors în cele din urmă în Europa, dar nu în Romania, ci în Salzburg, unde este instructor de fitness la clubul sportiv MyGym Nord, unde predă diverse cursuri -Iron System, Pilates.

Citeşte şi: Austria anunţă noi relaxări dar vrea restricţii la zborurile low-cost, în UE. „Subiectul a fost primit cu mare interes în Europa”

O româncă a cucerit Austria

Laura a concurat cu succes la „Fitgala” la sfârşitul lunii iunie. Competiţia a fost găzduită de un hotel de lux celebru în Austria, iar tânăra a fost imbatabilă.

Toata lumea a fost draguta anul acesta. Deci sunt cu atat mai fericita ca am castigat concursul. Din punct de vedere mental, sunt bine cand ma antrenez. Ma face sa ma simt pozitiv„, le-a spus ea austriecilor.

Românca mai practică şi meditaţie şi le recomandată tuturor această tehnică: „Vorbeste cu tine insati, crede in tine sau in Dumnezeu, orice vrei. Asculta muzica care iti plac, fa lucrurile pe care ti le-ai propus. Si daca lucrurile nu merg bine, fa-o cu disciplina.

Legat de aspectul fizic, Laura consideră că are un defect, bicepşii. „La mine acesti muschi sunt subtiri genetic, asa ca a trebuit sa muncesc mult la asta. In schimb, am avantajul unui stomac plat„, a mai afirmat românca, potrivit Ziare.com.