O româncă, acuzată de un italian că a fugit cu 2.200 de euro şi un ceas

O tânără de 20 de ani, din localitatea băcăuană Valea Seacă, i-a furat unui italian de 67 de ani, care locuia de două zile în casa acesteia, 2.200 de euro şi un ceas. Acestea au fost găsite de poliţişti asupra băcăuancei la câteva ore de la sesizarea furtului.

17 iul. 2013, 19:10
O româncă, acuzată de un italian că a fugit cu 2.200 de euro şi un ceas

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, italianul de 67 de ani se afla de două zile în locuinţa tinerei din Valea Seacă, iar într-una din nopţile în care dormeau împreună i-au dispărut, dintr-o geantă personală, suma de 2.200 de euro şi un ceas.

De altfel, în dimineaţa în care a constatat furtul, bărbatul a observat şi că tânăra lipsea din locuinţă, astfel că a sesizat Poliţia.

„În urma verificărilor făcute de poliţişti, s-a constatat că tânăra de 20 de ani are o relaţie de prietenie de aproximativ opt luni cu cetăţeanul italian, perioadă în care au locuit împreună în Italia. La scurt timp de la sesizarea făcută de cetăţeanul italian, tânăra a fost depistată în localitatea Valea Seacă având asupra ei cei 2.200 de euro şi ceasul, bunuri care au fost restituite părţii vătămate”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru, potrivit Mediafax.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tinerei pentru furt calificat.

Citeşte şi: Peste 600 de români acuzaţi de furt au fost arestaţi în Irlanda în ultimul an