O ROMÂNCĂ, angajata unui magazin dintr-un SAT britanic, făcea VIDEOCHAT la locul DE MUNCĂ FOTO

O româncă în vârstă de 25 de ani care lucrează în Marea Britanie a fost surprinsă în timp ce făcea videochat chiar de la locul de muncă, într-un supermarket aflat într-un sat britanic. Ea se dezbrăca printre rafturi, lucru care înnebunea bărbaţii englezi, aceştia plătind importante sume de bani pentru a urmări show-urile în direct pe internet. Ulterior s-a descoperit că femeia este căsătorită şi are un copil.

14 apr. 2013, 09:14

Cătălina Afloarei, o tânără de 25 de ani din România, obişnuia să se fimeze dezbrăcată în timp ce lucra ca şi casieră într-un supermarket din satul Greatham, situat în comitatul Hampshire, potrivit The Sun.

Citeşte şi Ce afaceri mai fac românii. Vezi unde s-a deschis prima ŞCOALĂ DE VIDEOCHAT

Clienţii ar fi putut să intre peste ea descoperind-o în situaţii indecente în spatele tejghelei, în timp ce făcea sex de una singură sau îşi arăta sânii. Mai mult, ea şi-a invitat şi sora geamănă, Sara Isvoran, să participe la aceste show-uri pentru a câştiga bani.

Citeşte şi Câştigă 12.000 de euro pe an. Vezi din ce face atâţia bani o româncă VIDEO

Tânăra obişnuia să vină cu laptopul la muncă şi să se dezbrace în momentele în care magazinul era gol, deseori lăsându-şi sora să aibă grijă de clienţi, în timp ce ea se ducea în bucătăria magazinului, care prepara şi cafea, pentru a face un show de striptease. Astfel, având o perucă pe cap, ea câştiga pâna la 50 de lire în câteva minute, în acelaşi timp în care lucra şi ca vânzătoare. 


Fanii tinerei au fost atraşi de faptul că ea este dezinhibată şi reuşeşte să se dezbrace într-un magazin, însă aceste lucruri au dus şi la aflarea adevărului şi a zonei unde ea se desfăşoară. Un reporter britanic aflat sub acoperire a descoperit-o, însă la început femeia a negat întâmplarea, recunoscând ulterior că timp de o lună a recurs la videochat în magazin pentru a strânge bani cu care să îşi crească fiica. Inedit este faptul că patronul magazinului nu a ştiut de această întâmplare deoarece femeia obişnuia să şteargă înregistrările de pe camerele de supraveghere după terminarea show-ului.

Citeşte şi Scene erotice pe bani, transmise în direct din sediul unei primării

Jock Trodden, proprietarul magazinului a rămas surprins de faptele Cătălinei care a lucrat acolo până în luna august a anului trecut, împreună cu sora ei care a apărut şi ea de câteva ori în faţa camerei.