O româncă de 17 ani adusă în Irlanda de "logodnicul" ei, arestată pentru furt de cosmetice

Publicat: Vineri, 10 Mai 2013 10:08 // Actualizat: Vineri, 10 Mai 2013 10:08 // Sursa: RTV.net

O adolescentă româncă a fost arestată în Irlanda pentru furt.

Foto: stylediary.ro

La trei zile după sosirea ei în Irlanda, împreună cu bărbatul de 23 de ani, care susţine că este logodnicul ei, adolescenta a fost arestată pentru furtul unor produse cosmetice în valoare de 296 de euro dintr-un magazin din centrul Dublinului, informează Agerpres.

Toate bunurile furate au fost recuperate în momentul în care fata a fost arestată marţea trecută. Poliţia şi-a exprimat îngrijorarea că fata este un minor neînsoţit şi nu are familie în Irlanda. Miercuri, tribunalul pentru minori din Dublin a decis ca fata să rămână în arest preventiv, ea neavând un domiciliu în Irlanda.

Cazul a fost reluat şi bărbatul care pretinde că îi este logodnic a fost şi el audiat. Bărbatul s-a prezentat la tribunal cu un document emis în România prin care părinţii adolescentei i-au acordat o împuternicire pentru a le aduce fiica în Marea Britanie.

Judecătorul a afirmat însă că astfel de documente sunt folosite în mod normal pentru chestiuni financiare şi nu în cazul copiilor. "Am o fată de 17 de ani în faţa instanţei, ea este în prezent în stare de arest, logodnicul se află la tribunal cu ea, cel puţin aşa mi s-a spus, am o împuternicire în limba română, mi se pare că toate astea sună a sclavie", a afirmat judecătorul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 mai 10:35
...în limba română, mi se pare că toate astea sună a sclavie”, a afirmat judecătorul. Source Article from http://www.rtv.net/o-romanca-de-17-ani-adusa-in-irlanda-de-logodnicul-ei-arestata-pentru-furt-de-cosmetice_79073.html ...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H