O româncă de 20 de ani, condamnată la 20 de ani de închisoare. Şi-a sufocat soţul cu o pungă

O româncă de 45 de ani a fost condamantă la 20 de ani de închisoare în Franța după ce a fost acuzată că și-a drogat și apoi sufocat soțul, în urmă cu doi ani. Procesul a durat doar două zile.

19 dec. 2019, 14:59
O româncă de 20 de ani, condamnată la 20 de ani de închisoare. Şi-a sufocat soţul cu o pungă

În fiecare dimineață Viorela H. îi pregătea soțului său, Daniel H., suc de pere la micul dejun. Însă pe 13 aprilie 2017, aceasta i-ar fi pus în băutură și două pastile de oxazepam, un medicament folosit pentru tratamentul anxietății și al insomniei.

Când bărbatul s-a dus în cameră să doarmă, aceasta i-a pus pe cap o pungă, pe care a legat-o cu bandă adezivă, ca acesta să nu mai poată respira, potrivit ladepeche.fr.

Apoi femeia a pelcat din apartament lor din Narbonne timp de aproape o oră, iar când s-a întors, soțul ei murise de mult. Acesta a acoperit trupul lui Daniel cu o pătură și a sigilat toate intrările în cameră și s-a autodenunțat la poliție după 15 zile de la crimă.

Procurorii spun că faptul că femeia a zdrobit pastilele și apoi a amestecat praful în băutura pe care bărbatul o consuma în fiecare dimineață arată premeditare.