O româncă de 20 de ani, moartă în condiţii suspecte în Germania

O tânără din Vrancea, de numai de 20 ani, plecată la muncă în Germania a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia lângă Frankfurt. Împrejurările în care a fost ucisă sunt încă învăluite în mister. Alături de ea a fost găsit fără suflare şi iubitul său, cetăţean albanez.

27 apr. 2016, 06:23
O româncă de 20 de ani, moartă în condiţii suspecte în Germania

Fata, de numai de 20 ani, a fost gasita moarta in apartamentul in care locuia langa Frankfurt, iar imprejurarile in care a fost ucisa sunt inca invaluite in mister. Alaturi de ea zacea fara viata si iubitul tinerei, un cetatean albanez. Iar in locuinta anchetatorii ar fi gasit droguri, potrivit stirileprotv.ro.

Daniela locuia in Germania de numai cateva luni. Plecase acolo ca sa munceasca. Voia cu banii stransi sa inceapa o viata noua si sa isi ajute familia. Luni, parintii ei au primit vestea soc a mortii ei.

Parintii Danielei banuiau de cateva zile ca s-a intamplat ceva rau cu fiica lor. De sambata, tanara nu le-a mai raspuns la telefon si nici nu a mai postat nimic pe Facebook.

Criminalistii iau in calcul si ipoteza ca tanara sa fi fost omorata de iubitul ei care, ulterior, s-ar fi sinucis, dar nimic nu a fost confirmat oficial pana acum. Sora Danielei si o verisoara de-a ei au plecat in Germania luni seara, ca sa afle de ce a fost ucisa tanara. Dupa ce autoritatile de acolo vor finaliza ancheta, familia vrea sa aduca trupul fetei acasa, in Vrancea.

Citeşte şi A plecat pentru o viaţă mai bună şi se întoarce ÎN SICRIU. Tragedia unei ROMÂNCE care lucra în Spania