O româncă FOCOASĂ i-a cucerit pe nemţi cu formele sale GALERIE FOTO

Andra este o româncă în vârstă de 27 de ani stabilită în Germania, care i-a cucerit pe nemţi cu frumuseţea ei. Frumoasa roşcată stabilită în Germania a fost desemnată "Fata lunii aprilie" de cotidianul Bild, în care a apărut cu un pictorial sexy, la secţiunea "Erotic".

09 mai 2013, 09:04

Frumuseţea proverbială a româncelor i-a cucerit şi pe nemţi. Cititorii cotidianului Bild au ales o compatrioată de-a noastră, pe nume Andra, drept „Femeia lunii aprilie”, după ce aceasta a participat cu fotografii sexy la concursul „Fata zilei”.

Andra are 1,60 metri şi 59 de kilograme şi frumuseţea ei i-a adus 58% din voturile exprimate, devansându-le clar pe nemţoaicele Sandy (36 de ani, 16%) şi Rebecca (19 ani, 11%).

În prezentarea ei, Andra a afirmat că, deşi arată extraordinar, a avut relaţii intime doar cu trei bărbaţi până la 27 de ani. Deşi îi plac masculii puternici, musculoşi şi care sunt atenţi la aspectul lor, Andra a mărturisit că i se pare „dulce” un bărbat care rămâne fără cuvinte când o vede.

Titlul de „Fata lunii aprilie” o aruncă pe Andra în cursa pentru titlul de „Fata anului”, câştigat în 2010 de o altă româncă, Silvana Brăgaru, care ulterior a pozat pentru Playboy Germania şi a beneficiat de mai multe contracte de publicitate.