O româncă, în FINALA "Belgienii au talent". Uite cum a IMPRESIONAT juriul belgian VIDEO

Publicat: Joi, 28 Noiembrie 2013 20:13 // Actualizat: Joi, 28 Noiembrie 2013 20:15 // Sursa: romaniatv.net

Românca Ramona Suliţă, în vârstă de 14 ani, va concura în finala competiţiei "Belgienii au talent".

Foto: youtube.com

Ramona a reuşit să cucerească juriul format din Maureen Dor, Carlos Vaquera şi Paul Ambach, graţie interpretării melodiei "Rolling in the Deep" a cântăreţei britanice Adèle, potrivit Mediafax.

"Muzica este viaţa mea, pentru mine reprezintă totul", spune Ramona pe site-ul competiţiei. Ea este caracterizată ca fiind o persoană care nu renunţă niciodată la visele sale şi vrea să arate publicului că totul este posibil.

Ramona are 14 ani, cântă încă din copilărie şi a dorit să îşi etaleze pasiunea la "Belgium's Got Talent". Juriul a fost cucerit de modul în care Ramona a cântat piesa "Rolling in the Deep", o piesă foarte greu de interpretat, potrivit rtl.be.

În momentul în care a fost făcut anunţul selectării sale în finală, Ramona a izbucnit în lacrimi.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au votat pentru mine, dar şi publicului. Sprijinul lor a fost incredibil", a declarat Ramona, fiind citată de rtl.be.

În ceea ce priveşte prestaţia sa, Ramona a spus că nu este pe deplin satisfăcută de modul în care s-a prezentat pe scenă. "Sunt destul de mulţumită de prestaţia mea, mai ales că nu sunt o persoană care are mare încredere în ea", a spus aceasta.

Ramona, originară din Paşcani, cântă de la vârsta de 3 ani. Talentul său a fost descoperit pe când avea 4 ani, de mama sa. Ulterior, ea s-a înscris la un curs de canto. A participat la mai multe competiţii muzicale în România şi a reuşit să câştige două premii la concursuri de interpretare a capella. După ce s-a mutat în Belgia, Ramona a participat la concursul "Disney Channel Talent", unde a reuşit să ajungă până în semifinală.

CITEŞTE ŞI Talent incredibil la 23 de ani. Tânărul care a uimit lumea cu vocea lui. L-au poreclit "Chavarotti"

La semifinala de la "Belgium's Got Talent", Ramona a fost însoţită de mama sa şi de sora ei mai mică.

Întrebată ce pregăteşte pentru finala "Belgium's Got Talent", Ramona a spus că va interpreta un cântec al unei artiste pe care o apreciază foarte mult. Ea nu a vrut însă să dezvăluiască despre ce melodie este vorba.

În ceea ce priveşte viitorul său, Ramona a spus: "Muzica mă face să simt că trăiesc. Dacă visul meu nu se va realiza, voi continua să fac muzică şi să postez coveruri pe YouTube".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 nov 21:16
Votează email 0 email
.../> … Link:   O româncă, în FINALA "Belgienii au talent". Uite cum a IMPRESIONAT juriul...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H