O româncă îşi vinde virginitatea pe Facebook. Are certificat de la IML care atestă că este fără de prihană

Şoc în lumea internauţilor. Mare le-a fost mirarea bărbaţilor când au deschis Facebook-ul şi au văzut cum o româncă încearcă să demonstreze că mai este virgină. Iar asta nu este tot. Mai în glumă, mai în serios, tânăra aşteaptă propuneri în ceea ce priveşte "vânzarea" virginităţii, chiar pe propriul site de socializare.

24 aug. 2014, 08:10

Andrada este o tânără din Zalău, extrem de hotărâtă şi aparent…virgină, scrie spynews.ro. Probabil enervată la culme de răutăcioşii care puneau la îndoială virginitatea ei, Andrada le-a dat peste nas tuturor în momentul în care a făcut publică dovada.

Citeşte şi Cele mai scumpe virginităţi. Cât au cerut fetele care şi-au vândut virginitatea pe net

Totuşi, nu s-a oprit aici. De parcă nu era destul certificatul medico-legal scos de la IML, tânăra din Zalău a acceptat oferta unora dintre prietenii virtuali de a scoate la vânzare propria virginitatea.

Citeşte şi Criza economică şi globalizarea încurajează PROSTITUŢIA

„Andrada, eu zic să dăm drumul la licitaţie, să vedem care e mai darnic şi dornic să te ia de nevastă.”, au scris câţiva dintre prietenii Andradei. Răspunsul tinerei nu a întârziat să apară. „Aşa zic şi eu! Care plăteşte mai bine, sună-mă!”