O româncă l-a ÎNNEBUNIT pe cel mai SEXY actor din serialul „Familia Borgia”

Serialul inspirat de infama familie renascentistă italiană Borgia are o mulţime de fani în lumea întreagă, inclusiv în România. În sezonul al treilea din distribuţie face parte şi o frumoasă actriţă româncă, ale cărei farmece îl vor cuceri pe cel mai sexy personaj din film, Cesare Borgia.

09 mai 2013, 08:06

Actriţa Ana Ularu este interpreta personajului Catherine D’Albret, o frumoasă ducesă franceză care îi suceşte minţile lui Cesare Borgia, interpretat de canadianul François Arnaud. Ana Ularu va apărea în serial începând cu episodul cinci al celui de-al treiela sezon, care va fi difuzat în România pe 24 mai.

Ducesa interpretată de Ana Ularu îl seduce pe cuceritorul Cesare în timp ce acesta se află într-o misiune în Franţa şi chiar îi va deveni soţie, la dorinţa Papei Alexandru al VI-lea, tatăl său.

La 27 de ani, Ana Ularu are deja o bogată carieră în spate. E a început să joace la vârsta de 9 ani, iar la 17 ani interpreta personajul Lolita în filmul omonim, în care a jucat alături de marele Ştefan Iordache, sub bagheta regizorului Cătălina Buzoianu.

Frumoasa brunetă a mai jucat în „Maria” (2000), „Magnatul”, „Italiencele”, „Bucureşti-Berlin” sau „Turkey Girl”, ultimele două în regia lui Cristian Mungiu, dar şi în „Hârtia va fi albastră”. Recent, Ana Ularu a jucat şi în filmul „Tinereţe pentru tinereţe”, al lui Francis Ford, film în care l-a avut partener pe Tim Roth.