O româncă poate merge din nou, după ce s-a rugat la ICOANELE FĂCĂTOARE DE MINUNI. La ce mănăstire a fost

O tânără susține că poate merge din nou, după ce câțiva ani a fost ținuită într-un scaun cu rotile. Ea spune că numai rugăciunile la mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliştea Gumeşti ar fi ajutat-o să poată merge și chiar să poată aduce pe lume un copil.

17 mart. 2016, 10:12
O româncă poate merge din nou, după ce s-a rugat la ICOANELE FĂCĂTOARE DE MINUNI. La ce mănăstire a fost

Femeia a povestit că medicii nu îi mai dădeau nicio şansă să meargă sau să devină mamă, scrie libertatea.ro Asta până să se roage la icoanele făcătoare de minuni. După ce ani buni nu a mers deloc, acum a reuşit. Descoperirea rugăciunii i-ar fi luminat calea şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi-ar fi recăpătat abilitatea de a merge.

Citeşte şi Icoana FĂCĂTOARE DE MINUNI, împuşcată cu 55 de gloanţe. Chipurile au rămas neatinse

Dacă ar fi vrut să devină mamă, ar fi fost în pericol să paralizeze, dar spune că doar credința Dumnezeu a ajutat-o să reușească.

„Vreo 3-4 ani nu am puut să merg deloc. Apoi am descoperit rugăciunea mai multă și Dumnezeu s-a miluit de mine și cu ajutorul lui am început să merg treptat-treptat, foarte puțin. Dar de când am ajuns aici la mănăstire, minunile au continuat din ce în ce mai mult. Acum merg, dar nu-mi simt picioarele. Pot să mă tai, pot să mă ard, nu simt nimic. Mi s-a întâmplat. Am venit aici, la mănăstire, și a apărut o minune în viaţa mea să mă pot opera în Franţa”, a mărturisit tânăra.