O ROMÂNCĂ putea fi acum PRIMA DOAMNĂ. Povestea SECRETĂ din trecutul lui Donald Trump FOTO

Donald Trump este preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii şi va fi învestit în funcţie pe 20 ianuarie 2017, dar şi cel mai controversat şi comentat om de pe planetă.

10 nov. 2016, 09:17

Donald Trump este căsătorit cu Melania (născută Melanija Knavs), o Primă Doamnă total atipică. Culmea este că o româncă ar fi putu să-i ia locul!

Acum 12 ani, într-un club din Miami, Mădălina Popescu, o româncă frumoasă şi sexy, l-a întâlnit pe actulaul preşedinte al Statelor Unite. „Eu sunt Donald”, i-a zis el. „Donald Duck?”, a întrebat Mădălina în glumă, deşi îl recunoscuse, iar el a fost cucerit pe loc de umorul ei.

Mare consumator de frumuseţi de import (două dintre cele trei neveste ale lui Trump, inclusiv cea actuală, sunt manechine de origine est-europeană), Donald Trump nu putea să rateze o româncă de pe listă, cu atât mai mult cu cât era convins că nu l-a recunoscut şi că ea era atrasă exclusiv de bărbatul fatal din el. Cei doi şi-au petrecut restul nopţii împreună şi Trump şi-a demonstrat galanteria când primul lucru pe care l-a făcut a doua zi a fost s-o sune pe Mădălina. A invitat-o la mansion-ul lui din Palm Beach şi, pentru un plus de rafinament, a trimis limuzina cu şofer să o ia de acasă.

Trump a devenit, spun apropiaţii, dependent de româncă, pe care a invitat-o să-i fie parteneră în weekend-ul următor, la un bal de caritate. Pe măsură ce a trecut timpul, relaţia dintre cei doi a devenit tot mai întensă. Într-atât de înfocată încât Mădălina s-a speriat: „Când lucrurile deveniseră foarte serioase, m-am speriat şi am fugit în vacanţă, în România. Când m-am întors, l-am găsit combinat cu actuala soţie, cu Melania”.