O româncă s-a ales cu telefonul suspendat pentru neplata facturii de "ZERO lei" FOTO

Publicat: Joi, 21 Iunie 2018 21:07 // Actualizat: Joi, 21 Iunie 2018 21:07 // Sursa: romaniatv.net

O postare pe o rețea de socializare a stârnit reacții puternice din partea oamenilor. Un internaut a postat pe pagina de Facebook mesajele primite de la Vodafone prin care era anunțat că serviciile de telefonie mobilă sunt suspendate dintr-un motiv absurd.

Românca a fost surprinsă să vadă că abonamentul făcut la compania Vodafone i-a fost suspendat pentru că nu a confirmat plata facturii de " ZERO lei".

Citeşte şi Angajări la Vodafone. Iată oferta de muncă

Redăm integral mesajul publicat de Flaviana Marcu pe pagina de Facebook: Sa invatam de la VODAFONE cum e cu lucrul bine facut! Intai ameninti clientul ca daca nu iti achita ZERO lei, ii tai dreptul la comunicare. Apoi, pentru ca acel client nu ti-a platit ZERO lei ( doar ce platise 100 oricum cu cateva zile inainte) ..il restrictionezi. Pana nu vine cu factura pentru ZERO lei..nu-l mai lasi sa vorbeasca...nenorocitul care e el si nu plateste ZERO lei. P.S – pana si robotica Andreea spunea clar si raspicat ca nu ai facturi neachitate...dar cu toate acestea...nici telefon nu ai..ca nu meriti !!!!!!

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
telefon închis telefon suspendat 0 lei Vodafone zero lei de plata
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iun 01:58
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
1
EUR
4.7576
RON
20 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H