O româncă s-a căsătorit cu fiul fondatorului partidului naționalist Lega din Italia. Cum arată și cine este femeia care i-a furat inima lui Renzo Bossi

Renzo Bossi, fiul lui Umberto Bossi, fondatorul partidului Lega, s-a căsătorit cu o româncă. Ceremonia civilă a avut loc în localitatea Gemonio, din provincia Varese.

23 ian. 2024, 11:10
O româncă s-a căsătorit cu fiul fondatorului partidului naționalist Lega din Italia. Cum arată și cine este femeia care i-a furat inima lui Renzo Bossi

Renzo Bossi, fiul lui Umberto Bossi, fondatorul partidului Lega, și-a unit destinele cu o româncă. Izabela Corina Juncu este o cunoscută antreprenoare în domeniul parfumurilor. Ceremonia a fost oficiată de Samuel Lucchini, primarul din Gemonio, în cadrul Muzeului Civic Bodini, menționează Il Messaggero.

Ceremonia a fost organizată în cadru restrâns, la eveniment participând doar membrii apropiați ai familiei, inclusiv Umberto Bossi, care a sosit însoțit de soția sa, Manuela Marrone, scrie rotalianul.com. Deși ceremonia civilă a avut loc, data ceremoniei religioase nu a fost încă anunțată.

Izabela Corina Juncu este o prezență remarcabilă în lumea afacerilor, fiind fondatoarea Notorious Stories, o companie ce organizează evenimente speciale pentru iubitorii de parfumuri. De asemenea, ea este ambasador de brand pentru mai multe mărci de parfumuri de nișă.

Soțul româncei este Renzo Bossi, fiul lui Umberto Bossi, fondatorul partidului Lega Nord, un partid care a crescut rapid în popularitate în anii ’90, promovând inițial autonomia regiunilor Lombardia, Veneto și Piemont. În acea perioadă, partidul susținea federalismul și o mai mare autonomie regională.