O rusoaică de 13 ani, cea mai frumoasă adolescentă din lume FOTO

Anastasia Sivova, o elevă de 13 ani din Tula, la 165 de km sud de Moscova, a câştigat marele premiu al concursului de frumuseţe "Little Miss Planet 2013", la categoria sa de vârstă, relatează miercuri portalul News-ru, citând postul de radio Golos Rossii.

03 iul. 2013, 08:49
O rusoaică de 13 ani, cea mai frumoasă adolescentă din lume FOTO

Concursul, la care au participat reprezentante din 70 de ţări, s-a desfăşurat în oraşul Burgas din Bulgaria. Juriul a evaluat candidatele nu numai după trăsăturile exterioare, micile frumuseţi concurând şi pentru cea mai bună performanţă la muzică şi dans, precum şi la competenţe de limbă engleză. Şi, evident, ca la orice întrecere de acest fel au fost supuse şi probei de defilare în costume viu colorate, scrie Agerpres.

În final, tânăra rusoaică a câştigat coroniţa de Miss World, la categoria Adolescent. Nastia se ocupă de mai mulţi ani de dans şi face parte din grupul de dans modern ‘Sujet’ din Tula. Cântă la pian şi vioară şi vorbeşte fluent engleza.

Acesta nu este primul titlu de Miss obţinut de adolescenta din Tula. Înainte, ea fost distinsă cu titlul de Little Miss Rusia 2011.

FOTO: tula.ru