„O să vă facă Gigi Becali echipa?” Răspunsul FABULOS dat de noul antrenor de la FCSB, Bogdan Vintilă VIDEO

Bogdan Vintilă a susţinut, sâmbătă, prima conferinţă de presă ca antrenor al lui FCSB, dar nu a vrut să răspundă la întrebarea dacă Gigi Becali îi va face echipa la fiecare meci.

24 aug. 2019, 12:49
„O să vă facă Gigi Becali echipa?” Răspunsul FABULOS dat de noul antrenor de la FCSB, Bogdan Vintilă VIDEO

Bogdan Vintilă a fost întrebat dacă este împăcat cu ideea că Gigi Becali va stabili echipa la fiecare meci.

„Altă întrebare!”, a răspuns antrenorul lui FCSB.

Gigi Becali, oprit de poliţie în trafic în timp ce vorbea la telefon în direct la TV. Ce i-a spus agentului de la Rutieră

Întrebat de ce se teme cel mai mult la FCSB, antrenorul a spus: „Poate o să vă surprindă răspunsul meu, poate câţiva vor face mişto de mine, e problema lor, cât am credinţă în Dumnezeu, nu mi-e frică de nimic”.

De asemenea, întrebat dacă ar merge pe Muntele Athos dacă îl va invita Gigi Becali, Bogdan Vintilă a răspuns: „Cu drag, pe Muntele Athos da, cu drag. Nu am mai fost. Voiam să merg, dar a apărut acest serviciu. Văd că se cam râde de tine cu privire la chestia asta cu religia. Nu-i nicio problemă, le ducem mai departe şi cu bune şi cu rele”.

Protest la Palat. Banner uriaş afişat de fanii FCSB împotriva lui Gigi Becali FOTO

Bogdan Vintilă a mai spus că prin muncă, seriozitate şi disciplină FCSB va putea face faţă echipelor CFR Cluj, Craiova şi FC Viitorul, conduse de antrenori cu mare experienţă.

Bogdan Vintilă va debuta ca antrenor al lui FCSB, duminică, în deplasare, în meciul cu Gaz Metan Mediaş, programat de la ora 21:00, în etapa a 7-a a Ligii 1.