O sală întreagă de CINEMA, evacuată în timpul „Fifty Shades of Grey”. Ce a făcut o femeie este DEZGUSTĂTOR

O sala de cinema din Marea Britanie a fost evacuată, după ce o femeie a mers beată la film. Detaliile poveştii sunt cu adevărat dezgustătoare.

26 feb. 2015, 16:41
O sală întreagă de CINEMA, evacuată în timpul „Fifty Shades of Grey”. Ce a făcut o femeie este DEZGUSTĂTOR

Un incident şocant a avut loc în sala de cinema The Cineworld din oraşul Milton Keynes, potrivit Mirror.

Astfel, o femeie beată a început să vomite imediat după începerea filmului „Fifty shades of grey”, spre groază celor care stăteau lângă ea. Mai mult, incidentul a luat o conotaţie şi mai dezgustătoare după ce femeia a pierdut controlul tuturor fluidelor din corp şi a început să urineze şi să excreteze printre scaune.

Citeşte şi FIFTY SHADES of GREY loveşte în FEMEI. Gestul şocant făcut de o tânără în timp ce se afla în cinema

Ne aşteptăm cu toţii să-l vedem pe Christian Grey sufocând-o pe Anastasia. Cu siguranţă nu ne-am aşteptat să ne sufocăm noi, din cauza mirosului. Şi-a pierdut total controlul. Întreagă sala de cinema duhnea. Nu sunt sigură ce vârstă avea, însă era atât de beată încât nici nu se putea mişcă. A trebuit cărată pe braţe. Mizeria pe care a lăsat-o în urmă era dezgustătoare. Nu puteau să cureţe pe loc. Trebuia adus un specialist, aşa că filmul a fost oprit şi toată lumea a fost nevoită să plece. A fost o dezamăgire atât de mare. Aşteptăm de mult să-l vedem după ce am citit cărţile„, a declarat una dintre persoanele care au asistat la scena murdară.

Citeşte şi REACŢIA EXTREMĂ a unui STUDENT după ce a văzut Fifty Shades of Grey. Ce i-a făcut unei colege este ÎNGROZITOR