O simplă BĂUTURĂ poate combate cancerul. Ingredientele le găseşti în orice bucătărie

Specialiştii au descoperit că amestecul dintre zeama de lămâie şi bicarbonatul de sodiu poate avea un efect de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia.

22 sept. 2014, 15:56
O simplă BĂUTURĂ poate combate cancerul. Ingredientele le găseşti în orice bucătărie

Lămâia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări științifice. Iar dacă se adaugă bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrată, scrie e-dimineata.ro.

De asemenea, lămâia are şi un foarte puternic efect anti-microbian, putând trata cu succes o gamă largă de afecțiuni fungice și bacteriene. Lămâile sunt foarte eficiente în tratamentul viermilor și parazițiilor intestinali. Nu în ultimul rând, lămâile au şi un efect antidepresiv foarte puternic, reglează tensiunea arterială, luptă împotriva stresului și calmează sistemul nervos.

Citeşte şi Un CONDIMENT folosit de toată lumea luptă împotriva cancerului

În urma unui număr de 20 de teste de laborator efectuate din anul 1970 până în prezent a fost dovedit faptul că lămâia distruge celulele cancerigene. De asemenea, previne răspândirea celulelor cancerigene și are un efect de 10.000 de ori mai puternic decât medicamente și tratamente, cum ar fi chimioterapia sau medicamentele împotriva cancerului.

Acest tip de tratament cu bicarbonat de sodiu și lămâie distruge doar celulele canceroase. Adică, nu afectează celulele sănătoase.

Iată cum prepari soluţia:

Amestecă o jumătate de lingurință de bicarbonat de sodiu în 250 de ml de apă, împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie. Această băutură se consumă înainte de micul dejun pe stomacul gol.

Citeşte şi Legătura dintre PANTOFI şi CANCER. Iată la ce OBICEI trebuie să renunţe femeile