O șoferiță a intrat cu bolidul BMW într-un magazin din Hunedoara, după ce a executat o manevră greșită

O șoferiță a intrat cu mașina BMW în vitrina unui magazin din Brad, Hunedoara, după ce a fost a executat o manevră greșită. Întregul incident a fost filmat de camerele de supraveghere.

28 nov. 2021, 15:02

O șoferiță a intrat cu bolidul BMW în geamul unui magazin din Brad, Hunedoara, după ce a apăsat foarte tare pe accelarație, iar autoturismul s-a izbit din plin de vitrina centrului comercial, unde își făcuse cumpărăturile.

Întâmparea s-a desfășurat chiar în parcarea centrului comercial iar momentul accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Şofer de BMW, filmat în timp ce şicana în trafic o şoferiţă: „Ești și proastă că nu mă lași să trec. Ți-am dat flash-uri!”

În imagini se poate vedea cum șoferița își parcase autoturismul BMW pe locul destinat persoanelor cu handicap. Femeia se urcă la volan și imediat după ce porneşte, un alt şofer, aflat într-un autoturism marca Opel, pleacă de pe loc şi se opreşte brusc, blocând astfel calea de acces.

Drept urmare, şoferiţa cu BMW nu are loc să dea cu spatele, astfel că bagă în viteză şi, fără să îşi dea seama, accelerează puternic, iar maşina s-a oprit fix în geamurile magazinului, relatează Antena3.

O șoferiță a intrat cu mașina într-o terasă, la Baia Mare. Imagini incredibile!

O şoferiţă a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat într-o terasă din Baia Mare, judeţul Maramureş. Autoturism a ieșit de pe carosabil și a intrat efectiv în terasa restaurantului.

Se pare că femeia care se afla la volan a virat stânga, doar că din motive necunoscute, ar fi pierdut controlul volanului, a urcat pe trotuar și s-a oprit pe terasa restaurantului.

O şoferiţă de 71 de ani a lovit o persoană şi două maşini în parcarea unui supermarket VIDEO
Din fericire, atât șoferița, cât și o altă femeie pasageră în mașină nu au fost rănite. Nici pe trotuar nu se afla nimeni la momentul impactului, potrivit vasiledale.ro.

,,La fața locului au acționat un echipaj SMURD și descarcerarea. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare și nici nu a fost transportată vreo persoană la spital’’, a precizat Cornel Băbuț, purtător de cuvânt ISU Maramureș.


loading...
Partenerii noștri